Meny
Søk
Sau
Svin
Storfe
Fjørfe
Kontakt oss
EN
NO
Logg inn
Husdyrkontrollene
Sauekontrollen
Storfekjøttkontrollen
Ingris
Ammegeitkontrollen
Andre tjenester
Dyrehelseportalen
HelseFjørfe
Helsegris
K-term
Etisk regnskap
Hygienisk regnskap
E-læring
Dyr
Dyrehelse
Dyrevelferd
Dyrehelseportalen
Husdyrkontrollene
Antibiotikaresistens
KOORIMP - import
Nyhetsbrev fra Helsetjenestene
Avliving av storfe, småfe og gris
Kjøtt & egg
Klassifisering
Kjøttskjæring
Foredling
Egg
Kodeliste for slakteri
AutoMEATe: Norwegian Food Automation Cluster
Samfunn
Egg og helse
Kjøtt og helse
Bærekraft, miljø og klima
Mattrygghet
Animalia
Om Animalia AS
Ansatte
FoU i Animalia
Kurs og opplæring
Statistikk
Publikasjoner
Aktuelt
Hva leter du etter?
Lukk
Vigleik Haugen
Spesialrådgiver kjøttskjæring
Skjæring og analyse
Tlf: 909 95 588
vigleik.haugen@animalia.no