Søk Logg inn Kontakt oss
Animalia logo. Foto.
Husdyr Slakting og foredling Bærekraftig kosthold Om Animalia Kurs Go'mørning
  • Sau
  • Svin
  • Storfe
  • Fjørfe
  • Sauehelsenett
  • Ull og ullklassifisering
  • Dyrehelse
  • Dyrevelferd
  • Dyrehelseportalen
  • Husdyrkontrollene
  • Antibiotikaresistens
  • KOORIMP - import
  • Avliving av storfe, småfe og gris
  • Nyhetsbrev fra Helsetjenestene
  • Klassifisering
  • Kjøttskjæring
  • Foredling
  • Mattrygghet
  • Egg
  • Kodeliste for slakteri
  • AutoMEATe: Norwegian Food Automation Cluster
  • Bærekraftig matproduksjon i Norge
  • Bærekraftig matproduksjon- vår kompetanse
  • Arealbruk
  • Kjøtt og helse
  • Beiting og miljøkonsekvenser
  • Husdyrproduksjon i Norge
  • Selvforsyning
  • Kjøttforbruk
  • Egg og helse
  • Ansatte
  • Om Animalia AS
  • FoU i Animalia
  • Statistikk
  • Publikasjoner
  • Nyhetsbrev
  • Aktuelt
  • Ledig stilling
  • Husdyrkontrollene

    • Sauekontrollen
    • Storfekjøttkontrollen
    • Ingris
    • Ammegeitkontrollen
  • Andre tjenester

    • Dyrehelseportalen
    • HelseFjørfe
    • Helsegris
    • E-læring
    • K-term
    • Etisk regnskap
    • Hygienisk regnskap
  • Startpage
  • Om Animalia
  • Ledig stilling

Ledig stilling

Nedenfor ser du ledige stillinger i Animalia

14 jan, 2021
  • Spesialveterinær i Helsetjenesten for sau- søknadsfrist 25.01.21

  • Spesialrådgiver fagformidling - søknadsfrist 28.01.21

  • Om Animalia

    • Ledig stilling

Animalia logo

Kontakt oss

Animalia AS
Postboks 396 - Økern, 0513 OSLO
animalia@animalia.no

Personvern
Cookies

Org. nr. 919 117 060

Besøk oss

Animalia
Lørenveien 38
Tlf: 23 05 98 00

Pilotanlegget
Økern Torgvei 13, 
inngang B