Hva leter du etter?

Bransjesamling spekemat

Det norske spekematmiljøet er blant de beste i verden. Det skal vi være i fremtiden også. Da er det viktig at bransjen har møteplasser for å diskutere fag, fremtid og skape et godt nettverk


Publisert: 21 mar, 2017 Oppdatert: 21 mar, 2017

Animalia arrangerte i juni 2006 den første internasjonale spekematkongressen i Oslo. Der ble vi utfordret av norske spekematprodusenter til å skape faglige møteplasser. Som en direkte følge av dette ble Bransjesamling Spekemat for første gang avholdt året etter, i Ålesund. Dette har vært en årlig tradisjon som høster gode tilbakemeldinger fra bransjen.

Nettverksbygging og sosialt samvær er viktig, så vel som faglige innspill som opptar bransjen. Programmet utarbeides med hensyn til hva spekematbransjen er opptatt av, bedriftsbesøk samt rikelig anledning til å diskutere fag med kollegaer fra andre bedrifter og eksperter fra ulike miljøer.

Samling 2018

Årets samling legges til Voss 30. og 31.mai ved Fleischer’s Hotel Voss.Vi starter opp med registrering kl.10 på onsdagen og avslutter kl.15 på torsdagen.

For 6200,- kr får du to dager med faglig påfyll og diskusjoner, sosialt samvær, bedriftsbesøk hos en spekematbedrift i Voss-området, en natt med overnatting på Fleischer’s Hotel Voss, lunsj begge dagene, og festmiddag onsdag 30.mai.

Påmelding innen tirsdag 17.april.

Se program og meld deg på her

Ta kontakt med Stefania Gudrun Bjarnadottir for spørsmål knyttet til bransjesamling for spekemat.