Bransjesamling spekemat

Det norske spekematmiljøet er blant de beste i verden. Det skal vi være i fremtiden også. Da er det viktig at bransjen har møteplasser for å diskutere fag, fremtid og skape et godt nettverk

Animalia arrangerte i juni 2006 den første internasjonale spekematkongressen i Oslo. Der ble vi utfordret av norske spekematprodusenter til å skape faglige møteplasser. Som en direkte følge av dette ble Bransjesamling Spekemat for første gang avholdt året etter, i Ålesund. Dette har vært en årlig tradisjon som høster gode tilbakemeldinger fra bransjen.

Nettverksbygging og sosialt samvær er viktig, så vel som faglige innspill som opptar bransjen. Programmet utarbeides med hensyn til hva spekematbransjen er opptatt av, bedriftsbesøk samt rikelig anledning til å diskutere fag med kollegaer fra andre bedrifter og eksperter fra ulike miljøer.

Samling 2019 - meld deg på!

Vi har gleden av å invitere til Bransjesamling spekemat for 12 gang! Årets samling finner sted på Stranda 22.-23. mai.

Bransjesamlingen er en faglig arena med fokus på temaer som opptar bransjen. Det vil i år bli bedriftsbesøk hos Ole Ringdal og Grilstad Stranda. Nettverksbygging og sosialt samvær er en viktig del samlingen, og om været tillater det blir det en luftig tur opp til Strandafjellet med ølsmaking i vakre omgivelser.

Prisen er 5300 NOK + MVA og inkluderer lunsj begge dagene, ølsmaking og festmiddag onsdag 22.mai.

Basen for årets bransjesamling er på Stranda Hotel.

Påmeldingsfrist 19. april

Se program og meld deg på her

Ta kontakt med Elin Rasten Brundson for spørsmål knyttet til bransjesamling for spekemat.