Hva leter du etter?

Kjøttskjæring


Smartfrys sluttseminar og bransjesamling FRYST

Forskningsprosjektet Smartfrys (2015 – 2018) avsluttes 27. november i Oslo med et sluttseminar med faglig innhold fra prosjektet. Seminaret er også en invitasjon til bransjesamling for frysing og tining i kjøttindustrien.

Les mer og meld deg på her.


Fagsjef - Skjæring og analyse

Skjæring og analyse

Tlf: 975 49 982
froydis.bjerke@animalia.no

Formann kjøttskjæring

Skjæring og analyse

Tlf: 958 34 049
jan.gunnar.berg@animalia.no

Fagkonsulent kjøttskjæring

Skjæring og analyse

Tlf: 93 45 45 38
rune.sandnes@animalia.no

Fagansvarlig kjøttskjæring

Skjæring og analyse

Tlf: 906 30 652
ivar-johnny.hellerud@animalia.no

Spesialrådgiver kjøttskjæring

Skjæring og analyse

Tlf: 909 95 588
vigleik.haugen@animalia.no

Fagkonsulent kjøttskjæring

Skjæring og analyse

Tlf: 995 12 732
per-hakon.bjornstad@animalia.no

Fagkonsulent kjøttskjæring

Skjæring og analyse

Tlf: 22 88 49 04
andre.christian.backer@animalia.no

Fagkonsulent kjøttskjæring

Skjæring og analyse

Tlf: 938 26 429
rune.ronningen@animalia.no

Lærling

Skjæring og analyse

Tlf:
nana.larteyadjei@animalia.no