Nettbasert slaktekurs for jegere

Animalia og Norges Jeger- og Fiskeforbund har utviklet et nettbasert slaktekurs for jegere. Kurset skal gi kunnskap og formidle holdninger om god ressursutnyttelse og en hygienisk slakting av hjortevilt.

Animalia og Norges Jeger- og Fiskerforbund har utviklet et nettbasert slaktekurs for jegere. Kurset skal gi kunnskap og formidle holdninger om god ressursutnyttelse og en hygienisk slakting av hjortevilt.

Transport og oppbevaring av slaktet frem til nedskjæring er viktige momenter som påvirker kjøttkvaliteten. Kurset er midt i blinken for alle nye jegere og for erfarne jegere som ønsker mer kunnskap om slakting av hjortevilt.

Lett å bruke - Lett å forstå

E-læringskurset formidler kunnskap på en levende måte gjennom tekst, lyd, bilder, instruksjonsfilmer og enkle kunnskapstester. Dette gjør læreprosessen variert, enkel og morsom. Du kan styre kurset i ditt eget tempo og du kan ta det på hvilken som helst datamaskin som har nettilgang.

Hva lærer du?

Har du planer om å gjennomføre sertifisering for egenkontroll av viltkjøtt eller ønske om å delta på et praktisk slaktekurs, er dette e-læringskurset en god introduksjon. Kurset består av to hoveddeler:

  1. Slakting og transport
  2. Nedskjæring