Frokostseminar 16 juni: Samfunnsøkonomiske konsekvenser av Klimakur 2030

Hva er de samfunnsøkonomiske konsekvensene av en overgang fra rødt kjøtt til mer plantebasert kost og fisk, som foreslått i Klimakur 2030?

Fotograf

En ny rapport fra Oslo Economics viser at tiltakskostnaden ved kostholdstiltaket i Klimakur 2030 er høyere enn beregnet. Hvordan skal samfunnsøkonomiske konsekvenser beregnes, og er konsekvensene av kostholdstiltaket i Klimakur tilstrekkelig belyst?

Velkommen til det andre frokostseminaret i serien Animalia og MatPrat forklarer 16. juni kl.09.00 - 10.00.

Seminaret vil bli sendt direkte i viduet ovenfor (trykk midt på bilde for å starte avspilllingen)

Vi starter med med presentasjon av rapporten ved samfunnsøkonom Ragnhild Haugli Bråten fra Oslo Economics. Deretter vil det være en samtale om funnene med blant annet Klaus Mittenzwei fra NIBIO og Kjartan Sælensminde fra Helsedirektoratet. Det vil også være mulighet til å sende inn spørsmål. Send det inn til post@matprat.no

Rapporten vil også bli publiseres her den 16. juni kl.09.00.

Vi ses til frokostseminar!