Søk Logg inn Kontakt oss
  • English
Animalia logo. Foto.
Husdyr Slakting og foredling Bærekraftig kosthold Om Animalia Go'mørning Kurs Nettbutikk
Fagmagasinet Go'mørning
  • Sau
  • Svin
  • Storfe
  • Fjørfe
  • Sauehelsenett
  • Ull og ullklassifisering
  • Dyrehelse
  • Dyrevelferd
  • Dyrehelseportalen
  • Husdyrkontrollene
  • Antibiotikaresistens
  • KOORIMP - import
  • Avliving av storfe, småfe og gris
  • Nyhetsbrev fra Helsetjenestene
  • Klassifisering
  • Kjøttskjæring
  • Foredling
  • Mattrygghet
  • Kodeliste for slakteri
  • AutoMEATe: Norwegian Food Automation Cluster
  • Kjøttforbruk
  • Kjøtt og helse
  • Kjøttproduksjon og klima
  • Kjøttproduksjon og miljø
  • Bærekraftig matproduksjon
  • Selvforsyning og arealbruk
  • Fôrråvarer til husdyr
  • Egg og helse
  • Ansatte
  • Om Animalia AS
  • FoU i Animalia
  • Kjøttets tilstand- statistikk
  • Nyhetsbrev
  • Aktuelt
  • Brukerstøtte for kontroller og tjenester
  • Husdyrkontrollene

    • Sauekontrollen
    • Storfekjøttkontrollen
    • Ingris
    • Ammegeitkontrollen
  • Andre tjenester

    • Dyrehelseportalen
    • HelseFjørfe
    • Helsegris
    • Velferdsportal storfe
    • E-læring
    • Min Side
    • K-term
    • Etisk regnskap
    • Hygienisk regnskap
  • Startpage
  • Om Animalia
  • Ansatte
  • Råvare og foredling
  • Skjæring og analyse

Skjæring og analyse

André Backer

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: 22 88 49 04

andre.christian.backer@animalia.no

Ivar Johnny Hellerud

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: 906 30 652

ivar-johnny.hellerud@animalia.no

Jan Gunnar Berg

Fagansvarlig kjøttskjæring

Tlf: 958 34 049

jan-gunnar.berg@animalia.no

Jørgen Kongsro

Fagsjef Skjæring og analyse

Tlf: 915 62 852

jorgen.kongsro@animalia.no

Mats Dahlstrøm

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: 477 01 813

mats.dahlstrom@animalia.no

Per Håkon Bjørnstad

Formann kjøttskjæring

Tlf: 995 12 732

per-hakon.bjornstad@animalia.no

Rune Rønningen

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: 938 26 429

rune.ronningen@animalia.no

Rune Sandnes

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: 93 45 45 38

rune.sandnes@animalia.no

Vigleik Haugen

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: 909 95 588

vigleik.haugen@animalia.no

  • Om Animalia AS

    • Ansatte

      • Ledergruppe

      • Organisasjon og marked

      • Kommunikasjon og fagformidling

      • Dyrevelferd, bærekraftig produksjon og kosthold

      • Husdyrproduksjon

      • Mattrygghet

      • Råvare og foredling

        • Klassifisering

        • Prosess og produkt

        • Skjæring og analyse

          • Jørgen Kongsro

          • Rune Sandnes

          • Ivar Johnny Hellerud

          • Vigleik Haugen

          • Per Håkon Bjørnstad

          • Jan Gunnar Berg

          • André Backer

          • Rune Rønningen

          • Mats Dahlstrøm

      • FoU og innovasjon

      • Dyrehelse og beredskap

Animalia logo

Kontakt oss

Animalia AS
Postboks 396 - Økern, 0513 OSLO
animalia@animalia.no

Personvern
Cookies

Org. nr. 919 117 060

Besøk oss

Animalia
Lørenveien 38
Tlf: 23 05 98 00

Pilotanlegget
Økern Torgvei 13, 
inngang B