Søk Logg inn Kontakt oss
  • Engelsk
Animalia logo. Foto.
Husdyr Råvare og foredling Bærekraftig kosthold Om Animalia Kurs Nettbutikk Statistikk Fagnyheter
Fagnyheter Statistikk
  • Sau
  • Svin
  • Storfe
  • Fjørfe
  • Sauehelsenett
  • Ull og ullklassifisering
  • Dyrehelse
  • Dyrevelferd
  • Dyrehelseportalen
  • Husdyrkontrollene
  • Antibiotikaresistens
  • KOORIMP - import
  • Avliving av storfe, småfe og gris
  • Nyhetsbrev fra Helsetjenestene
  • Klassifisering
  • Kjøttskjæring
  • Foredling
  • Mattrygghet
  • Kodeliste for slakteri
  • AutoMEATe: Norwegian Food Automation Cluster
  • Kjøttforbruk
  • Kjøtt og helse
  • Kjøttproduksjon og klima
  • Kjøttproduksjon og miljø
  • Bærekraftig matproduksjon
  • Selvforsyning og arealbruk
  • Fôrråvarer til husdyr
  • Egg og helse
  • Ansatte
  • Om Animalia AS
  • FoU i Animalia
  • Kjøttets tilstand
  • Aktuelt
  • Brukerstøtte for kontroller og tjenester
  • Nyhetsbrev
  • Innlogging

    • Min side- logg inn
    • Kterm- logg inn
  • Startpage
  • Om Animalia
  • Om Animalia AS
  • Årsrapporter
  • Året som gikk 2017
  • Ulike tall på kjøttinntak
  • Kjøttforbruk 2016


Animalia logo

Kontakt oss

+47 23 05 98 00
animalia@animalia.no
Animalia AS
Postboks 396 - Økern, 0513 Oslo

Personvern
Cookies

Org. nr. 919 117 060

Besøk oss

Animalia
Lørenveien 38
0585 Oslo

Pilotanlegget
Økern Torgvei 13, 
inngang B