Aktuelt

25.11.2021

Besøk oss på Agroteknikk

25. til 28. november arrangeres Agroteknikk på Norges Varemesse i Lillestrøm. I år har Animalia egen stand, så kom innom for å bli bedre kjent med oss og hva vi kan tilby.

23.11.2021

Feil om økologisk kylling og arealbehov

I TV 2 hjelper deg fra 18. november var norsk kyllingproduksjon tema. Animalia deltar i programmet og forteller om hvordan fjørfenæringen jobber med dyrevelferd og svarer blant annet på spørsmål om miljøberikelse, tetthet, bærekraft og økologisk produksjon. I episoden kommer det fram helt feil informasjon om arealbehovet hvis all kyllingproduksjon hadde vært økologisk.

18.11.2021

Fugleinfluensa påvist i to verpehønsbesetninger i Rogaland

Fugleinfluensa ble 11. november påvist i et fjørfehold i Klepp kommune i Rogaland. Nå har Mattilsynet bekreftet påvist fugleinfluensa på nabogården til denne første besetningen også. Besetningen er avlivet.

18.11.2021

Vellykket nordisk fjørfekonferanse

Denne uken er Norsk Fjørfelag og Animalia vertskap for Nordic Poultry Conference (NPC). Viktige temaer står på programmet når fagfolk og forskere møtes på Kløfta 9.-11. november.

18.11.2021

Kurset «Dyrevelferdsprogrammer og veterinærens rolle» lanseres

Dyrevelferdsprogrammene er viktig i husdyrnæringens arbeid med å dokumentere og forbedre dyrevelferden til de matproduserende dyra. Nå tilbyr Animalia et kurs i 3 moduler for veterinærer i arbeid med dyrevelferdsprogrammer.