Personvernpolicy

Sauekontrollen app gir deg som medlem tilgang til registreringsverktøyet Sauekontrollen app og data fra Sauekontrollens database. Grunnlaget for behandling av personopplysningene er «Avtale om medlemskap» og «Regler for Sauekontrollen» som signeres elektronisk ved første innlogging i web. I reglene kan du lese om formålet med Sauekontrollen og om hvem som har tilgang til dataene om besetningen og din kontaktinformasjon. Reglene finner du her. All dataoverføring foregår via https.

Som medlem har du innsyn i alle data vi har om deg via Sauekontrollen. Du kan korrigere data som er feil, men data for besetningen kan ikke slettes. Her vises det til avtalen og formål om avlsarbeid. Du kan selv hente ut alle data for besetningen. Vi har tjenester som kan overføre dataene via webservice om det er ønskelig. Ta da kontakt.

Appen trenger tilgang til lokal lagringsplass og blåtann for å kunne brukes. Ved feilsituasjoner logger appen ulike data som f.eks. ip-adresse, navn på enhet, operativsystem m.m. Appen bruker ikke cookies.

For sikker identifikasjon av deg ved innlogging benytter vi landbrukets felles brukernavn og passord, levert av Produsentregisteret.

Animalia AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene. Ved spørsmål rundt regelverket og håndtering av opplysningen, kontakt Marit Lystad, +47 905 62 280 / marit.lystad@animalia.no