Ny meny og forside

Sommeren 2024 lanseres ny meny og forside i Storfekjøttkontrollen!

Meny og forside

Menyen er flyttet fra topplinja til en hamburger meny opp til høyre i bildet.Når dere åpner menyen vil dere finne igjen de samme menypunktene som før, forskjellen er at nå ligger de under hverandre og åpnes i et nytt bilde. Tidligere lå Huskeliste og Egne valg på forsiden, disse er flyttet i menyen under Mine innstillinger.

Forsiden blir nå helt ny, og vil inneholde et felt for individsøk, hurtigtilgang til registreringsbildene og kort med viktig informasjon og snarveier til oppslag og dyregrupper.

Individsøk

Individsøket ligger øverst på skjermen og vil også ligge øverst på liten skjerm. Når man søker på et dyr her så vil man få opp noe vi har kalt et “mini individkort”. Her vil man få opp kategorien til dyret, fødselsdato, kjønn og rase. Søker man opp ei ku så vil man få opp siste kalvingsdato og nummer på kalven, og forventet kalvingsdato. Registrerer man beite/binge vil det også komme opp. Søker man opp en kalv så vil nummer på mor også vises. Alle dyrenummer kan klikkes på, og er linker til det vanlige individkortet.

Registrering

Alle registreringsbildene ligger som før under menyen, men i tillegg så ligger de nå som en snarvei øverst i skjermbildet. Her kan man selv velge hvilke snarveier man vil ha liggende fremme, slik at man kan tilpasses til sesong og hvilke registreringer man bruker. For å endre visningen klikker man på + knappen. Da kan man fjerne og legge til knapper.

 

Forsidekortene

Tanken bak forsidekortene er å gi medlemmene våre rask og oversiktlig informasjon om besetningen. Vi har prøvd å samle informasjon som vi mener hører sammen i de enkelte kortene. Det er laget slik at man både kan velge hvilke kort man vil se, rekkefølgen på dem, og også innholdet i de ulike kortene. Det er noen kort som vi mener inneholder så viktig informasjon at de ikke kan fjernes, og det er også noe informasjon i noen av kortene som ikke kan tas vekk. For å endre innholdet og rekkefølgen på kortene så går man inn på Tilpass forside.

Demonstrasjonsvideoer finner man her