Søk
Logg inn
Kontakt oss
Norsk
English
Husdyr
Råvare og foredling
Bærekraftig kosthold
Om Animalia
Kurs
Nettbutikk
Statistikk
Fagnyheter
Fagnyheter
Statistikk
Tilbake
Sau
Svin
Storfe
Fjørfe
Sauehelsenett
Ull og ullklassifisering
Dyrehelse
Dyrevelferd
Dyrehelseportalen
Husdyrkontrollene
Antibiotikaresistens
KOORIMP - import
Avliving av storfe, småfe og gris
Nyhetsbrev fra Helsetjenestene
Tilbake
Klassifisering
Kjøttskjæring
Foredling
Mattrygghet
Kodeliste for slakteri
AutoMEATe: Norwegian Food Automation Cluster
Tilbake
Kjøttforbruk
Kjøtt og helse
Kjøttproduksjon og klima
Kjøttproduksjon og miljø
Bærekraftig matproduksjon
Selvforsyning og arealbruk
Fôrråvarer til husdyr
Egg og helse
Tilbake
Ansatte
Om Animalia AS
FoU i Animalia
Kjøttets tilstand - statistikk
Aktuelt
Brukerstøtte for kontroller og tjenester
Nyhetsbrev
Tilbake
Søk
Tilbake
Innlogging
Min side- logg inn
Kterm- logg inn
Startpage
Om Animalia
Ansatte
Råvare og foredling
Skjæring og analyse
Per Håkon Bjørnstad
Per Håkon Bjørnstad
Formann kjøttskjæring
Skjæring og analyse
Tlf: +47 995 12 732
Send epost