Kvalitet og foredling Fagområdet ledes av Torunn Thauland Håseth André Backer Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: 22 88 49 04 andre.christian.backer@animalia.no Andrew Heggli Phd stipendiat Tlf: 400 88 068 andrew.heggli@animalia.no Asbjørn Lundsvoll Klassifiseringskonsulent Tlf: 900 98 718 asbjorn.lundsvoll@animalia.no Daniel Munch Prosjektleder Tlf: 465 05 581 daniel.munch@animalia.no Frøydis Bjerke Prosjektingeniør Tlf: 975 49 982 froydis.bjerke@animalia.no Halvor Mikalsen Klassifiseringskonsulent Tlf: 971 81 240 halvor.mikalsen@animalia.no Helle Røer Prosjektleder Tlf: 975 07 752 helle.roer@animalia.no Ivar Johnny Hellerud Fagansvarlig kjøttskjæring Tlf: 906 30 652 ivar-johnny.hellerud@animalia.no Jan Gunnar Berg Formann kjøttskjæring Tlf: 958 34 049 jan-gunnar.berg@animalia.no Marianne Sundt Sødring Spesialrådgiver Tlf: 911 32 435 marianne.sodring@animalia.no Mats Dahlstrøm Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: 477 01 813 mats.dahlstrom@animalia.no Morten Røe Fagsjef - Klassifisering Tlf: 915 47 910 morten.roe@animalia.no Per Håkon Bjørnstad Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: 995 12 732 per-hakon.bjornstad@animalia.no Rune Rønningen Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: 938 26 429 rune.ronningen@animalia.no Rune Sandnes Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: 93 45 45 38 rune.sandnes@animalia.no Stefania Gudrun Bjarnadottir Prosjektleder Tlf: 974 14 412 stefania.bjarnadottir@animalia.no Vigleik Haugen Klassifiseringskonsulent Tlf: 909 95 588 vigleik.haugen@animalia.no