Søk Logg inn Kontakt oss
  • Engelsk
Animalia logo. Foto.
Husdyr Råvare og foredling Bærekraftig kosthold Om Animalia Kurs Nettbutikk Statistikk Fagnyheter
Fagnyheter Statistikk
  • Sau
  • Svin
  • Storfe
  • Fjørfe
  • Sauehelsenett
  • Ull og ullklassifisering
  • Dyrehelse
  • Dyrevelferd
  • Dyrehelseportalen
  • Husdyrkontrollene
  • Antibiotikaresistens
  • KOORIMP - import
  • Avliving av storfe, småfe og gris
  • Nyhetsbrev fra Helsetjenestene
  • Klassifisering
  • Kjøttskjæring
  • Foredling
  • Mattrygghet
  • Kodeliste for slakteri
  • AutoMEATe: Norwegian Food Automation Cluster
  • Kjøttforbruk
  • Kjøtt og helse
  • Kjøttproduksjon og klima
  • Kjøttproduksjon og miljø
  • Bærekraftig matproduksjon
  • Selvforsyning og arealbruk
  • Fôrråvarer til husdyr
  • Egg og helse
  • Ansatte
  • Om Animalia AS
  • FoU i Animalia
  • Kjøttets tilstand
  • Aktuelt
  • Brukerstøtte for kontroller og tjenester
  • Nyhetsbrev
  • Innlogging

    • Min side- logg inn
    • Kterm- logg inn
  • Startpage
  • Om Animalia
  • Ansatte
  • Råvare og foredling
  • Skjæring og analyse

Skjæring og analyse

André Backer

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: +47 22 88 49 04

Send epost

Christian Floan

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: +47 994 33 076

Send epost

Jan Gunnar Berg

Fagansvarlig kjøttskjæring

Tlf: +47 958 34 049

Send epost

Jørgen Kongsro

Fagsjef Skjæring og analyse

Tlf: +47 915 62 852

Send epost

Mats Dahlstrøm

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: +47 477 01 813

Send epost

Per Håkon Bjørnstad

Formann kjøttskjæring

Tlf: +47 995 12 732

Send epost

Rune Rønningen

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: +47 938 26 429

Send epost

Rune Sandnes

Fagkonsulent kjøttskjæring

Tlf: +47 934 54 538

Send epost

  • Om Animalia AS

    • Ansatte

      • Ledergruppe

      • Organisasjon og marked

      • Kommunikasjon og fagformidling

      • Dyrevelferd, bærekraftig produksjon og kosthold

      • Husdyrproduksjon

      • Mattrygghet

      • Råvare og foredling

        • Klassifisering

        • Prosess og produkt

        • Skjæring og analyse

          • Jørgen Kongsro

          • Rune Sandnes

          • Per Håkon Bjørnstad

          • Jan Gunnar Berg

          • André Backer

          • Rune Rønningen

          • Mats Dahlstrøm

          • Christian Floan

      • Dyrehelse og beredskap

      • FoU og innovasjon

Animalia logo

Kontakt oss

+47 23 05 98 00
animalia@animalia.no
Animalia AS
Postboks 396 - Økern, 0513 Oslo

Personvern
Cookies

Org. nr. 919 117 060

Besøk oss

Animalia
Lørenveien 38
0585 Oslo

Pilotanlegget
Økern Torgvei 13, 
inngang B